torsdag 26. juli 2012

Opp frå kjellaren...

...vert den henta med jevne mellomrom. Lampen, den oransje som skin som gull. Ved fyrste møte fann eg fargen grusom. Heim bar eg den likevel, berre litt spraylakk - då kunne den bli kul. Spraylakken lot seg vente og etterkvart likte eg fargen berre meir og meir. Eg veit ikkje helt endå om eg synst lampen passar inn her i heimen, men eg prøvar av og til. Den andre lampen kjem eg ikkje til å grine over om den skulle verte ødelagt, men den er heilt grei. Klare ikkje heilt å bli einig med meg sjølv om kva for ein eg skal la stå, derfor får begge stå så lenge og kanskje det er den beste løysinga.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes fargen var kjempefin, jeg! Som litt varmt gull, der den står...

  SvarSlett
 2. Heilt sant:-) Fargen er faktisk finare enn på bilete, rart korleis ein forandra smak. Dei siste åra har fargane i heimen vore "ikkje-fargar"; kvitt, grått, svart og brunt, så denne lampen skil seg kraftig ut:-)

  SvarSlett
 3. Hei!

  Så fin blogg du har! Tusen takk for koselig kommentar hos meg!

  For en nydelig sofakrok du har. Her kommer jeg gjerne igjen :)

  Klem Lene

  SvarSlett
 4. Så fant jeg denne fine bloggen din:-)
  Så fint du har det - lagt meg til som følger hos deg og titter gjerne innom senere!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så fin blogg du har! Syns den lampa gjorde seg veldig der jeg:) Kul!

  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Jeg var så heldig at det var to små løkker av ståltrå på hver sin side av speilet fra før av, så jeg hekta bare stroppen på der. Men min opprinnelig ide var å ha det hele veien rundt speilet, men skjønte etterhvert at det måtte vært en veldig lang veskestropp eller belte:P Men med et mindre speil ville jeg nok gjort det. Lykke til!

  SvarSlett
 6. Synes det var superkult jeg ! Er ikke spesielt glad i den fargn\en, men likte den godt her i stua di ! Nydelig hjem du har !
  Legger meg til som følger og titter inn hos deg igjen snart :)
  Klem

  SvarSlett