lørdag 21. april 2012

Grått...
...på soverommet. Eg likar godt gråfargen vi har på soverommet. Det er berre ein vegg som har fått fargen, men eg leikar med tanken på å male heile rommet med den eller delar av stua. Sidan vi har nok å henge fingrane i for tida vert det nok berre på drøymestadiet endå.

4 kommentarer:

 1. Det var en veldig fin gråfarge. Jeg har litt lyst til å male en vegg på soverommet enten grå eller i fargen Sjøgløtt. Fint med en kontrastvegg synes jeg.

  Nydelige bilder av babysenga under her.

  Fortsatt fin helg til deg!

  SvarSlett
 2. Husker du hva fargen heter? Er i gang med et lignende prosjekt selv, og synes det er så vanskelig å finne riktig nyanse - er redd det skal bli for mørkt..

  SvarSlett
 3. Hei:-) Fargen har ikkje noko navn, berre ein fargekode (den har seg sjølvsagt mista). Hadde den same utfordringa, så eg gjekk til fargehandelen og forklarte kva eg ville ha. Ikkje skulle den gå mot blått, heller ikkje mot rosa osv, og eg fekk kjempe god hjelp. Lurt å få med seg ulike prøver og klistre på veggen nokre dagar for å kikke litt. Mi erfaring er at sjølv dei fargane som ser mørke ut på eit fargekart, ikkje blir så mørke når dei kjem på veggen. Lykke til:-)

  SvarSlett