søndag 16. september 2012

Nesten ferdig...



Då er eg nesten ferdig med å male ein del av stua. Fargen det til slutt landa på vart Sober, foreløpig ganske fornøgd. Den er ganske mørk. Sidan eg maler den lysaste delen av stua, der alle veggar har vindu, fungera den bra. Det er deilig med ein litt dempa farge. Fleire bileter kjem etterkvart.

fredag 14. september 2012

Fredagskos...


 
 

 
 



Nye bord til sofaen og sjokolade freistingar for store og små. Eit lite kupp desse borda, såpass rimlege at dei kan skiftas ut om behovet skulle melde seg. Eg har endå ikkje funne det perfekte sofabordet, men desse gjer oppgåva så lenge. No for tida er det stort sett leikar å finne rundt om kring i stua. Kjekt for barn med andre ord.

Trur det ikkje vert så lenge før maling av stua og kjøkken står for tur. Har landa på fargane sober og grå harmoni frå Lady, men lyt berre tenke litt til på det.

søndag 9. september 2012

Prioriteringar...


 

Det er ikkje alltid like lett å gjere riktige prioriteringar. Eg prøvar. Akkurat no drøymer er om mykje tid. Tid til å vere ilag med famile, tid saman med vener, tid til å bruke kroppen og tid til å gjere alt anna eg likar så godt. Men livet er no slik at ein kan ikkje få tid til alt samstundes. Heldig er eg likevel, jobben gjev mykje tilbake, tidstjuven som han er. Erfaringa seie at det kjem seg. Då vert det meir tid. Sjølv om det ikkje er dei rette prioriteringane akkurat no, har eg fått nokre fargeprøver på veggen. For malast det skal det - anten det vert om ei veke eller eit halvt år. Vi sjåast.